Tingkatkan Pesona Mu

DENGAN TITISAN PESONA AURARICH

Inspirasi Aurarich

CETUSAN IDEA PENCIPTAAN

Penciptaan Aurarich diinspirasikan daripada idea untuk berkongsi kebaikan penjagaan manifestasi aura. Pengasasnya Puan Nor Ghazali ingin menyebarluaskan manfaat amalan memperbaiki dan mempercantikan aura untuk pelbagai tujuan yang berkaitan motivasi diri dan 'self confidence'.

Manfaat Aurarich

MAGNET KEKAYAAN DAN KEJAYAAN

Kejayaan dan kekayaan yang pastinya merupakan matlamat setiap individu memerlukan bukan sahaja usaha yang hanya terlihat pada mata kasar, malah bagi mencapai tahap yang lebih cemerlang ia perlu diperkuatkan secara dalaman. Disinilah manfaat Aurarich bermula.

MAGNET POSITIVITY

Aurarich memiliki sifat magnet yang menarik kebaikan seperti jodoh, rezeki, kejayaan dan kesihatan dengan izinNya. Aurarich memperbaiki warna aura yang mempengaruhi tarikan perkara positif ke arah diri seseorang.

PENDINDING DIRI

Aurarich turut memiliki kebaikan seperti pelindung daripada sihir, pelaris diri, dan membantu menaikkan pesona dan seri wajah. Kelebihan seperti ini menjadikannya sangat sesuai untuk diguna pakai oleh mereka yang sering berurusan dengan masyarakat dan orang ramai.

Pergi mana - mana pun calit Aurarich... Tak pakai minyak wangi dah. Aurarich ja... Rasa lebih yakin.

- Rozita Aziz

Perak
Sebelum saya jumpa Aurarich ni, teruk keadaan saya. Saya sampai tak ada 'mood' nak kerja sampai berhenti kerja. Sebelum tu teruk rasa nak bunuh diri, nak gila.

- Farmasi Langkap

Perak
Kaki customer ada calar kesan sesuatu. Lepas mandi bunga dengan Aurarich, badannya macam lemah sikit. Tapi bila balik rumah kesan calar dah tak ada... hilang serta merta!

- Sakura SPA

Perak

Titisan Pesona Seribu Manfaat

AURARICH

Aurarich Produk Straight

MENYERIKAN WAJAH

Wajah kelihatan lebih berseri secara semulajadi dari dalam walaupun tanpa make up.

LEBIH YAKIN

Memberikan aura yang lebih meyakinkan diri terutama bagi mereka yang sering berurusan dengan orang ramai dan juga pelanggan

DISUKAI RAMAI

Mempunyai daya penarik untuk disukai dan dihormati oleh orang ramai tanpa mengira batasan usia

MUDAH MENDAPAT JODOH

Sebagai ikhtiar setelah berdoa khususnya bagi individu yang sukar mendapat jodoh

PENAWAR SIHIR

Dibacakan dengan ayat - ayat Ruqyah yang boleh melindungi penggunanya daripada gangguan jin dan sihir

MENGERATKAN HUBUNGAN

Mengeratkan hubungan khususnya perhubungan suami isteri dan kekeluargaan agar sentiasa harmoni dan mesra

Aurarich 15 ML

RM 93
Edisi Semenanjung Malaysia
Harga Termasuk Pos Penghantaran
Cash On Delivery Turut Disediakan
Tanpa Bayaran GST ( Government Services Tax )

Aurarich 15 ML

RM 99
Edisi Sabah / Sarawak
Harga Termasuk Pos Penghantaran
Cash On Delivery Turut Disediakan
Tanpa Bayaran GST ( Government Services Tax )

KHIDMAT NASIHAT

Pihak kami juga menyediakan khidmat nasihat kepada mana - mana individu atau organisasi yang ingin menyertai kami. Anda boleh menghubungi kami atau datang terus ke pejabat kami.

MAKLUMAT ASAS

WHATSAPP / CALL (+6) 019 275 0824

ALAMAT     NO.3-A, TINGKAT ATAS, LORONG 1, PROJEK PERUMAHAN A, AM (II), 36700, LANGKAP, PERAK

EMAIL     admin@aurarich2u.com

Visitor counter

Anda Pelawat Ke:

Your IP: 34.207.82.217

HANTAR PESANAN KEPADA KAMI

Sekiranya anda mempunyai sebarang kemusykilan atau pertanyaan berkenaan sama ada syarikat atau produk kami, tinggalkan pada ruangan pesanan ini. Pihak kami sentiasa bersedia memberi penerangan kepada anda.